Vali Dr. Ozan Balcı, Pazar’da Fitness ve Kondisyon Salonu Açılışına Katıldı

Gündem - 4 yıl önce

Vali Dr. Ozan Balcı, Pazar ilçesinde İl Özel İdaresi destekleri ile yapılan Fitness ve Kondisyon Salonunun açılışına katıldı.

Pazar ilçesi ziyaret ve incelemeleri sırasında İlçe Gençlik ve SpMüdürlüğü ile İl Özel İdaresi işbirliğiyle yapılan Fitness ve Kondisyon Salonunun açılışına katılan Vali Dr. Ozan Balcı, devletimizin ve milletimizin imkanları ile yapılan salonun devletin gerçek sahibi milletimizin hizmetine sunulduğunu ifade ederek “Salonun yapılmasında emeği geçen kaymakamımıza, belediye başkanımıza, İl Özel İdaremize, Gençlik ve SpMüdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Pazar ilçemize ve Pazarlı hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

SpTokat Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Vali Dr. Ozan Balcı, daha sonra İlçe SpSalonu yanında bulunan sahada SpTokat kapsamında devam eden spkurslarını ziyaret ederek, burada antreman yapan çocukları izledi.  Vali Dr. Ozan Balcı, çocuklara başarılar diledi.

Programa Pazar Kaymakamı Sinan Korkmaz, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Gençlik ve Spİl müdürü Cemil Çağlar ve protokol mensupları katıldı.

SPOR TOKAT

SpTokat, Tokat Valiliği himayesinde, Gençlik ve SpMüdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde, il ve ilçelerde kurulan Yürütme İzleme ve Değerlendirme Kurulları ve Teknik Kurullar marifeti ile yürütülen, sürekli takip edilen ve 612 bin Tokatlının destek verdiği komple bir sportif faaliyettir.

SpTokat’ın hedef kitlesi, anaokulundan üniversiteye kadar tüm çocuklarımız, gençlerimiz, dezavantajlı gruplar (engelli, özel, çalışan, mülteci ve kırsal kesimdeki çocuklar), devlet koruması altındaki çocuklarımızdır.

Sportif faaliyetlerin bireylerin bilişsel ve kültürel gelişimlerine olumlu yönde katkı sağladığını, kültürel ve sosyal boyutu ile de birlik, beraberlik ve paylaşma duygularının geliştirdiği görülmüştür. Bu gereksinimlerden dolayı SpTokat projesi hayata geçirilmiştir.

SpTokat kapsamında ilimizde bulunan kamu kurum ve kuruluşlara ait tüm tesislerin envanteri ve ilimizdeki tüm beden eğitimi öğretmenleri, antrenörler ile beden eğitimi ve spyüksekokullarının son sınıf öğrencilerinden oluşan insan kaynakları envanteri çıkarılmıştır.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin yetenek ve istekleri doğrultusunda en az bir spbranşı ile tanışmaları, spile dost olmaları, sporu yaşam biçimi haline getirmelerin ve böylece toplumda spkültürünün oluşması, özgüvenlerinin gelişmesi, obezite ve her türlü zararlı alışkanlık ile mücadele etmek amaçlanmıştır.

SpTokat kapsamındaki çocuk ve gençlerimizin sphayatlarındaki değişim ve gelişimlerinin izlenebilmesi ve desteklenmeleri için mevcut spkulüplerinin yanı sıra yeni kurulaması sağlanan gençlik ve spkulüpleri ile okul spkulüpleri sürece dahil edilmiştir ve hem okullarımıza hem de kulüplerimize malzeme desteği sağlanmıştır.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin SpTokat kapsamında yapılan her türlü sportif etkinlikler ile fair play ruhuna sahip bireyler olarak yetişmelerini ve bu etkinlikler boyunca bu ruha uygun davranışları kazanmalarını sağlamak.

 

+++++++++++++++++++

Haftanın Öne Çıkanları

CHP’li Üngör: Yaşasın Kadınlar, Yaşasın Mücadelimiz”

2020-06-11 17:43 - Gündem

Hedef, Tokat’taki 30 Bin Arı Kovanını 3 yılda 150 Bine Çıkarmak

2020-06-14 15:06 - Gündem

Kocaeli Tokatlılar Derneği’nden Kocaeli valisine anlamlı uğurlama

2020-06-14 15:07 - Gündem

-İki ilde uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

2020-06-16 17:14 - Gündem

Dedeman Tokat Misafir Kabulüne Başladı

2020-06-16 17:16 - Gündem

Niksar’da tarihi eser operasyonu: 4 kişi yakalandı

2020-06-16 17:14 - Gündem

Başkan Eroğlu: Altyapıda Müjdelerimize Devam Ediyoruz

2020-06-16 17:15 - Gündem

“Mesleki Birliğimizi Savunmak Mesleğimizi ve Kamu Yararını Savunmaktır”

2020-06-16 17:18 - Gündem

Vali Dr. Ozan Balcı, Pazar’da Fitness ve Kondisyon Salonu Açılışına Katıldı

2020-06-18 17:31 - Gündem

Yaz Kur`an Kurslarına Başvurular Başladı

2020-06-16 17:13 - Gündem

İlgili Haberler

Konya’da iki otomobil çarpıştı: 1 yaralı

19:22 - Gündem

Fabrikada üzerine kütük düşen işçi hayatını kaybetti

19:27 - Gündem

Fındık bahçelerinde kahverengi kokarca artışı

19:35 - Gündem

Karabük’te uyuşturucu operasyonlarında 2 kişi yakalandı

19:51 - Gündem

Start in Sivas Girişimci Destek Maratonu 2. Dönem Protokolü imzalandı

19:53 - Gündem

Günün Manşetleri

Karabük’te zincirleme kaza: 2’si ağır 4 yaralı

19:53 - Gündem

Şiddetli rüzgar evlerin çatılarını uçurdu

19:53 - Gündem

Karabük’te uyuşturucu operasyonlarında 2 kişi yakalandı

19:51 - Gündem

Fabrikada üzerine kütük düşen işçi hayatını kaybetti

19:27 - Gündem

Konya’da iki otomobil çarpıştı: 1 yaralı

19:22 - Gündem